La Cripta de la Colònia Güell a la “Batalla Monumental” de TV3

25-01-2022

La Cripta i el conjunt de la Colònia Güell participen aquest dijous 27 de gener al programa de TV3 “Batalla Monumental”, que s’emetrà a partir de les 22:45 h. La Cripta de la Colònia Güell, obra d’Antoni Gaudí, està inscrita en la llista de patrimoni mundial de la UNESCO, i competirà contra el Palau de la Música, dins de la batalla modernista.

 

El sistema de votació per escollir el monument guanyador es farà a través de les xarxes socials del programa  @BatallaTV3 a Instagram, Facebook i Twitter. Les votacions s'obriran quan comenci l'emissió del programa per TV3 i es podran fer arribar fins al dimecres anterior a l'emissió del proper programa. El resultat de cada setmana es dona a conèixer en directe els dijous a la tarda al "Tot es mou", just abans de l'emissió de la següent "Batalla monumental", el mateix dijous a la nit.

La Cripta de la Colònia Güell és gestionada pel Consorci de la Colònia Güell, que és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.